Translate

maandag 2 juli 2012

Oprechte belangstelling doet angst verdwijnen




Intrance@Intrance71RT Wijze spreuk : `Met de belangstelling verdwijnt ook de herinnering.´ http://adf.ly/66e1w  

Zou U deze tweet willen toelichten?

Ik zou deze futloze tweet willen veranderen in:

"Echte belangstelling doet herinnering en angst verdwijnen"

De mens wordt op duizend manieren uit zijn centrum getrokken, door angsten voor de toekomst of herinneringen uit het verleden.
Telkens wanneer jullie iets aandacht geven trekt God jullie weer in het heden, in de liefde voor het moment, in de liefde voor het object van jullie belangstelling. Wanneer jullie dit overkomt, en jullie hart en jullie hoofd is gericht op het voorwerp van jullie belangstelling, verdwijnt het verleden, lossen ballast en zorgen op, verdwijnen angsten en frustraties.

En jullie kunnen dan genieten van de natuur, een kind, een taak op jullie werk, een mens op jullie pad.
Dit is een geschenk van God om jullie telkens opnieuw te genezen en te vernieuwen en energie te geven.

Het verhaal van teveel belangstelling dus identificatie, en jezelf verliezen in het voorwerp van jullie belangstelling (ook als het object uit jullie zicht is) is een onderwerp voor een andere blog.

"Echte belangstelling doet herinnering en angst verdwijnen"
 
Wij vanuit de geestelijke wereld zien dit genezingsproces telkens met vreugde aan, als jullie uit het verleden en uit de toekomst in het heden, in het hier en nu belanden, en wel door oprechte belangstelling.
Want weet, waar oprechte belangstelling is gearriveerd, verdwijnen de herinnering en de ballast van het verleden en de angst voor de toekomst. Waar jullie hart naar uitgaat daar ligt jullie lotsbestemming.

Wees jullie allen gezegend

Nr. 86