Translate

zondag 13 mei 2018

De natuur in de lente van 2018




De afgelopen weken was de natuur in Nederland en ik begreep ook in West-Europa zo ongelooflijk mooi, meer dan in een normale lente. De combinatie van koude periode, veel regen en ineens warme dagen maakte dat het groen van de bomen en struiken een bovenaardse gloed had, net alsof het een magisch tintje had. Zou U hier iets over willen zeggen?

En zo was dat. Jullie hebben een voorproefje gekregen van wat jullie te wachten staat  in de geestelijke wereld aan natuur. Je zag de nieuwe bladeren van de bomen oplichten alsof ze zelf licht uitstraalden, alsof ze een magisch groen licht over de aarde verspreidden en zelf een lichtbron waren.

En zo is het in de geestelijke wereld met alles wat jullie zullen zien. Het innerlijke licht dat alles uitstraalt is een weergave van de liefde en de almacht en grootsheid en wijsheid van God Zelve. Pure schoonheid, pure harmonie, pure liefde vorm geworden in de natuur van de geestelijke wereld.

De mooie lente op aarde in bepaalde delen van de wereld is een voorproefje van wat alle mensen te wachten staat na het overgaan naar de geestelijke wereld. Maar Ik moet de vergelijking maken: de natuur van deze lente in 2018 verhoudt zicht tot  de natuur in de geestelijke wereld als een zandbak tot het strand. Het zal jullie verwachting verre overtreffen.

Wees jullie allen gezegend

Nr. 423