Translate

zaterdag 2 juni 2012

Wacht niet




MatthewFry@lovepeaceunity Do not wait; the time will never be “just right”. Start where you stand & work with whatever tools you may have. Napoleon Hill.
Geretweet door F. Andries Oosterveen

Zou U deze tweet toe willen lichten?

Dit is een mooi onderwerp.

Onze boodschap vanuit de geestelijke wereld is deze: stop met wachten.
Stop met wachten op de hoofdprijs uit de loterij, een nieuw geliefde, een andere baan, iemand die aan jou deur klopt en je gelukkig maakt.
Het hier en nu. Het vraagt moed om naar jezelf te kijken en jezelf stevig aan te pakken. Maar dan gaan We er nu hier van uit, dat jullie leven beter kan, dat jullie niet tevreden zijn. Dat jullie voelen dat er meer mogelijk is.

Wij zien natuurlijk, dat er veel meer mogelijk is, veel meer. Jullie zijn tevreden met jullie welvaart en vrijheid (als je die al hebt). Maar Wij vanuit de geestelijke wereld zien hoe jullie in geestelijke termen gesproken in een donkere kelder leven terwijl de zonnige achtertuin  binnen bereik is.

“Do not wait; the time will never be “just right”. Start where you stand & work with whatever tools you may have”

Binnen jullie wilskracht met één stap, met de bereidheid te kijken naar jullie innerlijk kun je ontdekken, dat er oneindig meer mogelijk is in jullie leven. Jullie kunnen “Goden” zijn. Dat is jullie bestemming, uiteindelijk.

Wij zijn er altijd klaar voor om inzichten en dromen, gebeurtenissen en voorvallen te “veroorzaken”, maar jullie moeten het wel willen.
Vertrouw Ons meer, dan kunnen Wij jullie meer toevertrouwen.

Wees jullie allen gezegend

Nr. 79