Translate

donderdag 8 november 2012

De mens heeft toegang tot de magie van God

 
Aine Belton@AineBelton  "You're not your body, nor mind, not an emotion of any kind, you’re so much MORE, open the DOOR to the MAGIC of who U R!"
 
Zou U deze tweet willen toelichten?

De mens is meer dan zijn fysieke lichaam, meer dan zijn emotionele lichaam en meer dan zijn mentale lichaam. Jullie zijn Gods bedoeling, Gods wens, Gods hoogste creatie op deze aarde.

Jullie zijn de kroon op de schepping, want met een inwonende Godsvonk. En jullie voor de eeuwigheid bedoeld geestelijk lichaam tezamen met de begeleiding van de beschermengel en de ziel maken jullie tot een wezen van licht, de bloem van de schepping, het doel van het leven op aarde, de schakel tussen de fysieke wereld en Gods eeuwigheid.

“You're not your body, nor mind, not an emotion of any kind, you’re so much MORE, open the DOOR to the MAGIC of who you are”


Jullie luisteren gaandeweg de evolutie steeds beter naar jullie innerlijk, en naar het mysterie van de ingevingen, van de intuïtie, van voorgevoelens, van geestelijke inzichten, van verlangen naar God, van hoop op een hiernamaals.

Dit alles komt voort uit jullie Ware Wezen, dat van God is, dat door jullie “Mijn God” wordt gevoed en gekoesterd, Die jullie de belofte van de eeuwigheid doet voelen.

En weet, dat de deur naar de Magie van God wijd openstaat, en elke keer als jullie hem dichtduwen, omdat de verlokkingen des levens groter zijn, wordt hij weer opengezet door God.

EEN stap naar God.
EEN klop op Gods deur.
EEN oprechte vraag.
EEN keer waarachtig luisteren.

En jullie kunnen verkeren met God.

Velen zijn jullie voorgegaan.
En allen gaan deze weg, vroeg of laat.

God wil jullie uitnodigen tot de korte weg.
De lange weg is slechts een omweg naar God, meer niet.

Wees jullie allen gezegend


Nr. 118