Translate

zondag 21 april 2013

Ook de oude natuur moet worden getransformeerd (4, Toekomst)




Zou U iets willen vertellen over de toekomst? Kunt U iets zeggen over wat er nu met de natuur gebeurt?

De natuur zal mede onder invloed van de mens een grote transformatie ondergaan. Alles is voorbeschikt. Veel dierenleven zal uitsterven. Het accent zal komen te liggen op minder wreedheid en minder doden, minder vleeseters en meer planteneters. Ook het plantenleven ondergaat een grote transformatie. De evolutie gaat verder op haar weg van verfijning. En de mensheid, als denktank van het aardse leven, heeft hier een functie in, geloof het of niet. Uiteindelijk zal ooit, maar zover is het de komende duizenden jaren nog niet, geen enkel dier gegeten worden door een ander dier. Dat zal de volgende evolutionaire stap zijn.

De huidige periode: vindt er een verder escalatie plaats door een toename van de milieuvervuiling, als een cumulatief escalerend principe en ten gevolge van 150 jaar excessieve vervuiling door de mens. Veel diersoorten en plantensoorten zullen uitsterven. Aan het eind van deze periode zal de mens definitief gestopt zijn met welke vorm van milieuvervuiling ook. Dit wordt ook makkelijker door de teruggang van het aantal mensen op aarde.

Een volgende periode vindt er een geleidelijke slowdown plaats van de escalatie in de natuur. Men begint met het opruimen van de milieuvervuiling en het zoveel mogelijk herstellen van een gezonde samenwerking tussen mens en natuur. Elke vorm van milieuvervuiling en daad tegen de natuur worden tot de zwaarste misdaden bestempeld, wereldwijd.

De volgende periode gaan de natuur en de mens samen een harmonieuze toekomst in van respect voor de uiterlijke en innerlijke natuur van de mens en een definitieve integratie van de mens in de natuurlijke leefomgeving. De natuur zal een krachtig herstel vertonen met schone lucht, schone wateren en een onverwachte terugkeer van uitgestorven gewaande plantensoorten. Aanvankelijk heeft men het aantal uitgestorven plantensoorten te hoog ingeschat. Op onverwachte plekken zullen uitgestorven gewaande plantensoorten verschijnen en dat zal gepaard gaan met veel vreugde onder de mens en met veel  respect voor God en de natuur. Deze vreugd zal die zijn van de Bijbelse vader over zijn verloren gewaande zoon.

Overigens zullen onder de uitgestorven planten- en diersoorten veel nichesoorten zijn, die slechts voorkwamen op een enkele berg of een enkel eiland.

Uiteindelijk zal de natuur zelf op een energetisch hoger plan komen, omdat vleeseters die  zoogdieren en vogels aten voor een groot deel uitgestorven zullen zijn of zullen uitsterven (laatste excessen van virale en bacteriële infecties). (Vlees)eters van reptielen en amfibieën en vissen zullen met de helft van de nu bestaande soorten overleven. Alleen (vlees)eters van ongewervelden en insecten zullen ongedeerd blijven. Uiteraard tot de volgende energetische lift over honderdduizenden jaren.

De mens leeft nu in een historische tijd, vergelijkbaar met bij voorbeeld de periode in de aardse evolutie, waarin de dinosauriërs massaal uitstierven. Hierna vond een des te glorieuzer uitbarsting van soorten plaatsvond. Want er bestaat geen leegte in de evolutie. Waar iets verdwijnt, daar komt iets mooiers voor terug. Dat is een wet.

De mensheid en de natuur moeten eerst nog door wat crises en zuiveringen heen. En de crisis is groter dan nodig, omdat de mensheid erg onvolwassen omspringt met haar erfenis. Dus er zullen meer soorten uitsterven dan nodig.

Maar moeder aarde, de mensheid, de dieren- en plantenwereld zullen de crisis overleven en een mooiere toekomst tegemoet gaan. Mooier dan nu kan worden voorzien. Bijna een nieuwe aarde en een nieuwe hemel.

En de spirituele wereld is stand by en vol hoop.

Wees jullie allen gezegend

Nr. 161