Translate

zaterdag 13 augustus 2016

Mijn God is een echte feminist



De journaliste Sue Lloyd-Roberts heeft een boek geschreven, dat kortgeleden vertaald is in het Nederlands “De oorlog tegen vrouwen”. Ze is in 2015 gestorven aan leukemie, vlak nadat ze haar boek had geschreven. Tijdens een van haar reportages verzuchtte ze: “God is duidelijk geen feminist”.
Nou U.

Mijn zoon, nu Ik inderdaad. Leuk dat je Me zo introduceert, alsof ik jou niet heb geleid naar dit artikel in de krant.
Bij de olifanten bestaat een goed geleid matriarchaat. En dat komt bij meer diersoorten  voor dan menig mens weet. Maar onder de apen zijn de patriarchaten evolutionair sterk ontwikkeld. En omdat jullie van de apen afstammen, zitten jullie daar nu (nog) mee. Maar niet meer voor zo lange tijd.

De ingrijpende gebeurtenissen  van de komende decennia zullen de mensheid de feiten onder ogen doen zien. Dat in grote nood, in grote crisissituaties, bij rampen jullie alleen alles te boven komen als jullie alle krachten en machten gebruiken die jullie tot jullie beschikking hebben, en dan moet de andere helft van de bevolking echt meedoen. En pas daarna, als er onder de aardse mensheid definitief wettelijk en  maatschappelijk is afgerekend met discriminatie van vrouwen, zoals nu min of meer met slavernij, pas daarna kunnen jullie aansluiting  vinden bij de andere volkeren in de kosmos.
Men wacht daar op jullie inzichten. Men gaat niet in zee met al te primitieve volkeren  omdat de ervaring leert dat een volk eerst een zekere  volwassenheid bereikt moet hebben om te kunnen communiceren met andere  volkeren in de kosmos.

En om op Sue Lloyd-Roberts terug te komen. Mijn stelling is dus: “God is een Vader-Moeder God. God is een groot liefhebber van mensen, mannen en vrouwen”.
Dus zij verzuchtte begrijpelijkerwijs gezien haar ervaringen, een onwaarheid. Eigenlijk had ze moeten zeggen: “God is machteloos nog bij zoveel sexisme op aarde”.
Zij is zeer gezegend, zeker nu ze overgegaan is naar een geestelijke wereld waar seksisme geldt als achterhaalde waarde. Eindelijk mag ze deze gerechtigheid meemaken.

Wees jullie allen gezegend

Nr. 345