Translate

zondag 29 maart 2015

De band met God in een vliegtuig




Ik voel me altijd zo onwerkelijk en afgesneden van U in een vliegtuig. Zou U hier iets over willen zeggen?

Een vliegtuig is in de ogen van de geestelijke wereld een ongeleid projectiel.
En je bent niet van Me afgesneden, maar je kunt jouw band met Mij niet voelen. Dat is je onmogelijk, omdat je in een energetische bubbel zit.
Dus je zegt het goed: je voelt je afgesneden, maar je bent het niet echt. Hoe zou iets of iemand afgesneden kunnen zijn van God?
Maar jouw gevoelsmatige, fysieke en energetisch band met God is bekneld. Je zou, als dat lang duurde, spiritueel verdwalen.

Pas als je langdurend boven de aarde zou verblijven, zoals astronauten, wordt er spiritueel een lijntje opgebouwd. Dit gebeurt heel doelgericht en kunstmatig maar is noodzakelijk omdat de astronaut anders dol zou draaien. Maar het geschiedt onder grote welwillende inspanning van de geestelijke wereld, niet omdat jullie mensen dat in je hebben.

Andere soorten die wel langdurend in de lucht verblijven, hebben evolutionair een fysiek orgaan ontwikkeld, zodat ze de lijn met de geestelijke wereld houden. Want hoe kan iets bestaan zonder haar basis, de energie en de evolutiegerichte Wil van de geestelijke wereld?

Wees jullie allen gezegend

Nr. 268