Translate

vrijdag 11 mei 2012

De Mormonen gaan over de scheef met hun postuum dopen




Zou U iets willen zeggen over de Mormonen, die overleden persoonlijkheden postuum dopen ? In Nederland is recent bekend geworden, dat onze oud-koningin door hen gedoopt is.

De Mormonen doen iets wat de geestelijke wereld nooit doet, dat is het schenden van de vrije wil.
De Mormonen denken, dat overleden persoonlijkheden uit liefde kunnen worden gedoopt, aan de hand van gegevens uit de burgerlijke stand. Zij zeggen er wel bij, dat zo’n overleden persoonlijkheid vanuit de geestelijke wereld de doop mag weigeren.
Het blijft een schending van de vrije wil, het is hooghartig, arrogant, zelfingenomen. Men gaat nogal uit van eigen gelijk, ander zou men dat niet doen. Het is spiritueel gezien ongepast.

Vooraf wil Ik je zeggen, dat elke daad op aarde, elk bloemetje bij een foto, elk gebed, elke gedacht aan iemand op de een of andere wijze terecht komt bij de persoonlijkheid die het betreft. Men hoort het, men voelt het, men wordt hiervan op de hoogte gebracht. Dus alle overleden persoonlijkheden weten direct van deze Mormoons doop.

Maar hoe ervaren ze dit?
De stand van zaken begin 2012 is de volgende en dit betreft alleen de door de Mormonen postuum gedoopte overleden persoonlijkheden :

  • 90 % van de overleden persoonlijkheden is al geestelijk verder ontwikkeld dan de Mormonen kunnen vermoeden. Deze persoonlijkheden vernemen van deze doop en kijken ernaar zoals iemand op straat naar een musje in de heg kijkt, met enige interesse. Maar het bewustzijn, ook het religieuze bewustzijn van deze persoonlijkheden is al zodanig ontwikkeld, dat je kunt zeggen: hun kubieke decimeter geloof kan zich niet meer verdiepen in de kubieke centimeter geloof van de Mormonen. Het is eigenlijk een nutteloze rimpeling in de oceaan. Een andere keer wijd Ik graag een blog aan het Mormoonse geloof, maar het gaat hier nu alleen om dit doopgedrag.
  • 8% van de overleden persoonlijkheden is geestelijk nog niet zo ver ontwikkeld, dat men hier boven kan staan. Men ervaart deze doop als een aanval, men is verontwaardigd of boos, en ervaart het letterlijk als een soort verkrachting. Hier bij deze groep pakt deze ongewilde doop negatief uit, en helpt de mensen bepaald niet verder. 
  • 2 % van deze overleden persoonlijkheden zit nog dermate vast in de geestelijke wereld, mede omdat zij als mens ernstig ontspoord zijn op aarde en er niemand vanaf de aarde voor hen gebeden heeft of aan het bidden is. Deze ervaren de doop als een reële zegening, hebben er baat bij en worden hierdoor gestimuleerd zich geestelijk enigszins open te stellen en zich te ontwikkelen. Er denkt iemand aan ze en werkt energetisch mee aan hun bevrijding! Dat is positief.
Per saldo is deze Mormoonse postuum doopactie dus negatief. En ongewenst.

Deze ongevraagd doop is iets heel anders dan ongevraagd bidden voor iemand, zowel voor iemand op aarde als voor iemand in de geestelijke wereld, bij voorbeeld een overleden familielid of een slachtoffer van een natuurramp. Bij dit proces vindt geen schending plaats, maar een versterking van de positieve krachten die de eigen begeleidende ziel en de eigen beschermgeest/-engel wijden aan hun persoonlijkheid. Omdat vanaf de aarde gebeden wordt kunnen zij des te beter helpen, en wel precies met datgene wat het beste past bij de ontwikkeling van die persoonlijkheid.

Waar men op aarde ook voor bidt, het wordt zo positief aangewend als kracht.
Het Mormoonse ongewild dopen is fanatiek.
In alle gevallen zijn de Mormonen natuurlijk toch gezegend.

Wees jullie allen gezegend


Nr. 73