Translate

zaterdag 5 mei 2012

Laat God jouw uitgestrekte hand pakken



 



Susan Shumsky@AwakenToGod “Stretch out your hand to God, and allow God to catch it”. http://www.drsusan.org 

Wilt U deze tweet toelichten ?
 
Wat kan Ik hier aan toevoegen. Wordt dit niet al duizenden jaren vanuit de geestelijke wereld tegen jullie mensen gezegd? Deze tweet noemt twee van de drie stappen, Ik noem ook de derde.

 
  • Reik jouw hand, open je, stel je kwetsbaar op, houd het voor mogelijk, dat God hierop wacht, en je wil en kan bereiken. 
  • Sta God toe jouw hand te pakken. Veel mensen steken hun hand uit maar laten het hierbij. Daadwerkelijk ook openstaan voor het vastpakken van jouw hand door God is echt stap twee. Dit is een noodzakelijk onderdeel van geestelijke hulp. Veel gelovigen geloven eigenlijk diep van binnen niet, dat God hun hand zal vastpakken. Zij hebben God weggepromoveerd naar de verste kosmos. Doel van deze blogs is jullie mensen te laten zien, dat God dichter bij is dan jullie geliefde, dan jullie hart, dan jullie lichaam. 
  • God pakt je altijd vast, doet dit altijd, houd je vast, koestert je, bemint je, en in jouw leed tilt God je op en draagt je. Oh konden Wij jullie maar laten zien, hoe Wij jullie in Onze Hand houden, dag en nacht in de gaten houden, jullie liefhebben, jullie alles aanreiken wat maar nodig is. Maar die tijd is nog niet daar. Nog niet. Maar mensen van goede wil, Wij zijn bescheiden en geduldig en wachten rustig af als jullie met jullie willetje andere dingen pakken, andere dingen willen, andere dingen verlangen dan goed voor jullie is. Wij koesteren de vrij wil. Maar Wij voorzien al de hele weg, de gevolgen, de correcties, jullie terugkeer en uiteindelijk jullie overgave aan Onze Wil.
En met Onze bedoel Ik elke “Mijn God” van jullie allen en God Zelve. Want dat is het doel van deze blogs: aan jullie, praktisch mensen, te laten ervaren wat het Hindoestaanse geloof al eeuwen verkondigt: jullie “Mijn God”, jullie Atman, jullie Godsvonk is zo zo zo dichtbij.
En Wij de Godsvonken en God zijn EEN.


“Stretch out your hand to God, and allow God to catch it”  

Jullie zouden ontroerd zijn als jullie dit zouden zien en voelen. En als het zover is, zullen jullie tot grote daden in staat zijn, de wereld zal dan opbloeien in vrijheid, democratie, vrede en voorspoed voor alle mensen en alle volkeren. Vandaag is het Bevrijdingsdag in Holland. In de wereld zal het dan Bevrijdingsdag zijn. Een geestelijke Bevrijdingsdag.

Wees jullie allen gezegend


Nr. 72