Translate

zondag 12 augustus 2012

De geestelijke wereld staat altijd klaar


 
Jullie leven in een wonderbaarlijke wereld van schoonheid en liefde. Natuurlijk zien jullie dat anders, omdat de moeilijkheden, de ellende, de milieuvervuiling en de ziekten jullie geest bespringen.
En Wij in de Geest weten dit heel goed, en zien het en doen er alles aan om dit te beperken. Maar jullie moeten de situatie accepteren, dat dit nog een evolutionaire wereld is, een wereld in ontwikkeling en nog niet volmaakt. Nog niet, daar hebben we met z’n allen tijd voor nodig.

Maar weet, dat Wij klaar staan om (al dan niet met alle beschikbare geesten, engelen, deva’s en hulpmiddelen) bij voorbeeld:
  • Een wond te reinigen en te helen
  • Een omgespit stuk aarde weer te bedekken met sappig groeiend groen
  • Een verkeersongeluk te ondersteunen met geestelijke steun voor de slachtoffers en met technisch ondersteuning en concentratie van artsen en monteurs
  • De dood van een dierbare met energie en moed voor de nabestaanden te verzachten
  • Na de dood van een mens deze met begeleiding op te vangen in de geestelijke wereld
  • Stukken land te herstellen waar natuur vernietigd is of beekjes opgedroogd. Samen met pogingen van de mens deze te herstellen worden ze net zo lang gezegend met groei en bloei van honderden planten- en diersoorten totdat de natuur aldaar bijna mooier is dan ooit
  • Een psychiatrische patiënt te zegenen met helderheid in denken en met verzachting van diens ontspoord gevoelsleven.
Jullie allen, mensen op aarde, wanhoop niet, want altijd wordt “in jullie huis” een raam of deur geopend nadat iets was dichtgeslagen door het leven. Jullie worden gekoesterd en verzorgd en op zeer moeilijk momenten opgetild. Jullie zijn nooit alleen, jullie worden omringd door wezens van liefde, jullie worden bemind en altijd geholpen, ook al denken jullie van niet.

Wees jullie allen gezegend 

Nr. 92