Translate

maandag 27 augustus 2012

De mens weet wat, God weet meer

 

Pete's Bookshelf@petesbookshelf  "God's experience covers all the things that have happened since the creation" -Wallace D. Wattles

Pete's Bookshelf@petesbookshelf  "Man's experience covers a few things, and these things man knows" - Wallace D. Wattles

Zou U deze tweets willen toelichten?
 
Alle intuïtie van de mens wordt vanuit de geestelijke wereld aangereikt.
De kennis van de mens heeft een aardig bereik, en het is groeiende.
De kennis vanuit de geestelijke wereld is eindeloos, en wordt stap voor stap, mondjesmaat, maar permanent aangereikt.
Voor wie wil luisteren, voor wie wil doorgeven, voor wie wil begrijpen.

Weet, dat alle openbaringen op spiritueel, wetenschappelijk, creatief en sociaal terrein worden aangereikt vanuit de geestelijke wereld. Dus:
  • Godsdiensten die teruggrijpen op het verleden, hebben mooie en waardevolle inzichten te bieden. Maar moeten de mensheid geen halt toeroepen, dat dit het is. Het proces van aanreiken gaat onbeperkt door.
  • Wetenschappen, die hechten aan louter bewezen kennis, moeten weten, dat dat voor het moment is: nieuwe kennis kan de oude vervangen, kennis is voor het moment geldig (Citaat van Karl Popper).
De mensheid mag nog meer verwachten, een revolutie op spiritueel en wetenschappelijk terrein. Ooit zullen godsdienst en wetenschap samenwerken in plaats van strijdig lijken te zijn. Bidden wordt ooit een wetenschappelijke methode om de Geest te bereiken. Maar eerst moet een goede relatie met moeder aarde worden opgebouwd. Men heeft stevige fundamenten nodig voor een nieuwe woning.

Wees jullie allen gezegend

Nr. 100