Translate

maandag 20 augustus 2012

Tweets over het milieu zijn zaadjes voor de toekomst



 dr.sibylle hecking@Doc_Sibylle Heute ist der Gegen-Plastik-Tüten Tag -against plastic bags (Vandaag is de Anti-Plastic-Zakken-Dag)

RT@vegetarierbund Paul McCartney fordert fleischfreien Montag für Schulkinder
(Retweet van de vegetariërsbond: Paul McCartney steunt een vleesvrije maandag voor schoolkinderen)

Zou U deze tweets willen toelichten?

Het zijn gewoon twee tweets, beiden gericht op een bewuster omgaan met gezondheid en met het milieu. Mensen lezen het, retweeten het misschien, denken eens: “ja, misschien is dat wel wat”, veranderen misschien hun gedrag ook nog, vergeten het weer, noem maar op.

Wij vanuit de geestelijke wereld zien de vernietiging van het milieu en de onbewustheid van de mensheid aan en weten exact wat de komende vijftig jaar gaat gebeuren. Maar dat is onderwerp voor een ander blog. Het gaat nu om het nut van deze tweets.
  • Deze tweets en vele andere gesprekken en berichten dragen bij aan een bewustwording, een fundamentele verandering, aan een omwenteling van de relatie tussen de mensheid en de natuur. Het kan niet anders. Het lijken speldenprikken, maar het zijn zaadjes die uit zullen komen, het zijn bouwstenen voor de toekomst
  • De grootste verandering ten goede is altijd de eigen ervaring: een milieuramp, een ziekte voortkomend uit milieuvervuiling (zoals kwikvergiftiging of moedermelk met herbiciden etc). Wanneer je dit doortrekt, zal de mensheid echt fundamenteel het roer omgooien, als het echt helemaal misgaat. En dit zal geschieden, daar heb je geen “Mijn God” voor nodig. Veel mensen weten dit al. Dit is één van de redenen van onverschilligheid over en vlucht uit de samenleving
  • Er zal een tijd komen, waarbij de hele mensheid een harmonieuze verhouding heeft opgebouwd met de natuur. Men zal dan terug kijken op deze 200 jaar van vernietiging, zoals jullie nu terugkijken op de slavernij: hoe was dat in hemelsnaam mogelijk ?
Sibylle Hecking zij gezegend met haar tweets.

Wees jullie allen gezegend

Nr. 96