Translate

maandag 9 april 2012

Stop dat tobben




MooieZinnetjes™@MooieZinnetjes “Worrying is stupid. It's like walking around with an umbrella, waiting for it to rain”.

Wilt U deze tweet toelichten?

Jullie mensen leven eigenlijk op de rand van de afgrond, niet feitelijk, maar in jullie hoofd, tussen jullie oren, in jullie hart en buik, waar ook angst zit. Waarom besluiten jullie niet met angstig zijn te stoppen, omdat je ja zegt tegen het leven, of tegen God.
Waarom accepteren jullie niet, dat jullie mogelijkheden groot en jullie risico’s gering zijn. En in het hier en nu zijn de risico’s eigenlijk nul.
Als jullie in het hier en nu leven, verdwijnt de angst, want in het hier en nu is alles zoals het is. Angst is toekomstgericht. Dan kunnen jullie de energie die vrijkomt besteden aan jullie geluk, aan het genieten van de omgeving, aan het zijn, aan alle genades, alle zegeningen, alle leuke dingen die er zijn.
Openheid en vrijheid en ontspanning zullen in de plaats komen van angst en zorgen en getob.

Vooral Nederlanders kunnen dat als de beste, maar weet: jullie dijken zijn sterk genoeg, en oorlog is ver weg en jullie zijn de rijkste mensen op aarde met de beste gezondheid, onderwijs en voorzieningen.
Oh die Dutch condition, kijk naar de afgetobde, zwaarmoedige, sombere gezichten van voorbijgangers.

“Worrying is stupid. It's like walking around with an umbrella, waiting for it to rain”

Stap uit die angst, stop met getob. Het leven wacht op jullie, met of zonder god, het volle rijke mooie welgestelde vrije leven vol kansen en mogelijkheden.
Stop met bang zijn. Stop it.

De schrijver van deze tweet zij gezegend

Wees jullie allen gezegend

Zie voor de grap: www.youtube.com  de clip van Bob Newhart “Stop it”

Nr. 61