Translate

zondag 6 maart 2016

Heeft de toekomst meer in petto dan Uw voorspellingen?




Mijn God, ik wil U vragen.
Ik kom op internet heel wat andere voorspellingen tegen dan de Uwe. Er zijn watchthegodblogs met pittige voorspellingen, maar is dat het hele verhaal? Het zou toch raar zijn als er belangrijke rampen of ernstige conflicten gaan plaatsvinden de komende jaren en U heeft er helemaal niets over gezegd? Dan staan Wij met z’n tweeën toch een beetje voor schut? Eigenlijk.
Zou U daar op in willen gaan?

Dat is goed.
Het is zeker zo, dat Ik niet alle toekomstige rampzalige gebeurtenissen heb vernoemd. Maar weet, dat dat een reden heeft. Verder hebben Wij hier een iets andere moraal, dus voor schut staan is niet waar Wij mee bezig zijn. Het is aandoenlijk dat je het zo formuleert.
Dus ik dank je voor jou oprechte vraag, temeer daar je een grote weerzin hebt om op de blogs rampen voorspeld te krijgen. Dank je voor jouw onbaatzuchtigheid. Je streeft naar waarheid.

In de watchthegod voorspellingen zitten alle rampen besloten die jij op internet bent tegengekomen, dus Ik ben niet in detail ingegaan op specifieke rampen zoals de vluchtelingenstroom, natuurrampen of regionale oorlogen. Het heeft geen nut.
Zal de mensheid het niet vanzelf merken? Zullen de natuurrampen zich niet vanzelf voordoen? Hebben de mensen soms niet de fantasie om te bedenken wat verdere economische crises aan volksverhuizingen zullen veroorzaken? Kan de mensheid uit de geschiedenis niet genoeg voorbeelden halen hoe dingen gaan? Kan men niet vermoeden wat er in het verschiet ligt qua sociale onrust en burgeroorlogen?

Kortom: meer voorspellingen zijn niet nodig. De mensheid weet, dat ze  verregaand de kop in het zand steekt. De mensen weten allen, dat de economische groei zijn grenzen bereikt heeft. De mensen weten, dat de natuur niet meer kan dragen.

Dus, Mijn zoon, maak je geen zorgen. Alles zal zijn beloop hebben, de mensheid zal haar weg gaan, de natuur zal haar rechten opeisen en allen zullen hier weet van hebben. De wereld zal op haar grondvesten schudden, zeker de internationale verhoudingen.

Er zijn nieuwe verhoudingen nodig tussen de mens en de natuur.
Er zijn nieuwe verhoudingen nodig tussen de materie en de geest.
Dus aan de excessieve luxe van een deel van de mensheid komt een einde.
Dus aan de extreme tegenstellingen tussen arm en rijk komt een einde.
Dus aan de grote onwetendheid en analfabetisme van hele volkeren komt een einde.

Maar eerst moeten de onderhuidse spanningen, veroorzaakt door de tegenstellingen en door het onrecht, naar de oppervlakte komen en  uitwoeden. En dat zal even schrikken zijn.
De evolutie van de aarde verloopt volgens plan.
En de glorieuze toekomst is verzekerd.
En intussen zal de mensheid de kracht krijgen om alles te ondergaan.

Wees jullie allen gezegend

Nr. 321