Translate

zondag 5 augustus 2018

Alleen het hart kan ons nog redden



Soms moet je ophouden met zoveel te denken en gewoon daarheen gaan waar jouw hart jouw brengt (Hopeloos verloren 9)

Mijn God, zou U hier op in willen gaan?

Mijn zoon, verwijs ook maar naar de andere blogs die hier over gaan, hoewel Ik graag belangrijke zaken herhaal. Zie  http://watchthegod.blogspot.com/2013/01/god-verblijft-in-ons-hart-god-is.html
Want het kan niet dikwijls genoeg gezegd worden. God zetelt in het hart. In het hart doet de heer van de liefde zijn werk. Het hart helpt de mens verder met zijn levenskeuzes. Het hartchakra is de ontmoetingsplek van de onderste drie chakra’s (materie, begeerte en emotie) en de bovenste drie (wil, intuïtie en wijsheid). Wie niet luistert naar zijn hart, betreedt de vele dramatische en pijnlijke omwegen des levens.

Eén nieuw aspect benoem Ik nu.
Het hart gaat de wereld redden. De huidige mensensamenleving rent naar de afgrond van vernietiging van haar basis, naar vervuiling van haar eigen nest, naar overbevolking zonder toekomst en naar grootschalige verkrachting van moeder natuur. Alles is al lang in gang gezet ter correctie, en veel leed zal de mensheid nog over zich afroepen. In deze hele gang van zaken kan alleen nog het hart de ontwikkelingen bijsturen, verzachten en eerder afbuigen naar de positieve kant.

Het hart voor de medemens.
Het hart voor de natuur.
Het hart voor de omgeving.
Het hart voor moeder aarde.
Het hart voor het lichaam.
Het hart voor de eenvoud.
Het hart voor elkaar.
Het hart voor zichzelf.
Het hart voor de geestelijke wereld.
Het hart voor God.

Wees jullie allen gezegend

Nr. 430