Translate

zaterdag 23 maart 2013

Het leven na de dood van een liefdeloze hoerenmadam

 
U zou, omdat in de vorige blog een ontspoorde mannelijke moslim besproken is, ook het leven na de dood van een ontspoorde vrouwelijke westerse hoerenmadam toelichten. Wilt U dat doen?

 Mensen kunnen zo gauw aan de haal gaan met geestelijke boodschappen. Voordat We er erg in hebben, zijn bepaalde moslims boos, alleen omdat het om een moslim gaat, of Somaliërs omdat het om een Somalische man of wat dan ook. Zo gauw is daar het chauvinisme voor de eigen groep,  bekrompen, wat  liefdeloos, mensen uitsluitend. Daarom nu een heel ander mens.

Maar de boodschap moge ook zijn: ontsporing en redding van aardse persoonlijkheden vinden plaats in alle rassen, stammen, geloofsvormen en maatschappelijke standen.

Nu dus een liefdeloze, wellustige hoerenmadam en haar bijzondere gang na haar aardse dood.
Mevrouw is met een zelfzuchtige aard, een materialistische opvoeding en verkeerde vrienden terecht gekomen in de wereld van prostitutie en het grote geld. Ze had de pech, dat ze ook nog mooi was en een sterke wil had. Ze hield van haar prostitutiewerk en manipuleerde mannen met haar lichaam. Ze klom in dit wereldje al snel op tot het “betere” werk voor de machtigen en rijken der aarde. Ze ging zelf elite prostituees aantrekken. Ze werkte, sterk en onafhankelijk en dominant als ze was, zonder enige souteneur. Ze legde zich toe op de exclusieve wereld van SM, hele jonge meisjes en andere decadente prostitutievormen. Zij was in haar werk meedogenloos, ongevoelig voor de gevoelens van haar medewerksters en had een hele structuur opgebouwd om jonge argeloze buitenlandse meisjes te manipuleren tot eigenlijk slavernij. 
Zij is op de leeftijd van 55 jaar aan haar eind gekomen tijdens een voor haarzelf gearrangeerde orgie met drie mannen. Een hartaanval met dodelijk afloop.

Zij is door de hartaanval uit haar lichaam geslingerd. Ze was met haar lichaam vereenzelvigd, want met plastisch chirurgie was ze nog steeds een mooie vrouw.
Ze heeft als een beest geleefd en heeft dus ook het voorkomen van een beest. Haar geestelijk lichaam weerspiegelt al haar trekken, die door haar mooie  lichaam enigszins waren verborgen. Welke trekken waren dat: de gestalte van een zwijn , de wellust van een bavianenkont, de huid van een bloedzuiger en de snuit van een hyena. In de geestelijke wereld is alles mogelijk. Zij heeft haar handen misbruikt tijden het slaan van haar meisjes, en heeft dus geen armen. Zij heeft met haar benen haar afhankelijke, kwetsbare vrouwen getrapt en heeft dus geen benen. Ze ligt op de grond tussen eindeloze hopen geld en sieraden, ziet niets anders, maar kan ze niet aanraken dan met haar snuit. Maar die snuit wil alleen wat eten. En eten is er niet. Zij heeft altijd alleen zichzelf gevoed, dus niemand voedt haar nu. Ze ligt te wentelen in haar geld, dat schuurt aan haar bloedzuigerhuid, en tussen haar sieraden, die op duizenden manieren met hun scherpe kanten steken in haar lichaam. Ze heeft overal pijn, want ze heeft altijd anderen pijn gedaan.

Omdat ze recent is overleden schetsen Wij een scenario hoe dingen zullen verlopen. Want veel verloopt volgens voorspelbare patronen.

Met haar krachtige geest en sterke wil klampt ze zich vast aan haar woede over dit vreselijke lichaam, over haar situatie, want ze kon altijd situaties naar haar hand zetten. Ze verkeert in toenemende machteloosheid, want ze was altijd realistisch. Dus ze ziet nu ook de hopeloosheid in van haar situatie. Inzicht komt met de jaren, toch nog vroeg, na zo’n 18 jaar. Ten eerst omdat zij wel zorgzaam was voor haar naaste familie, met name haar ouders, ook al was dat dan louter financieel. Maar vooral door haar intelligentie. In de hel van 18 jaren is ze zonder enige hulp van buitenaf gaan beseffen, dat ze het er zelf naar had gemaakt, dat ze alles aan zichzelf te danken had en op haar eigen blaren zat. Toch krijgt ze pas na 18 jaar een gesprek met een oudere mannelijke begeleider. Omdat iemand om hulp moet vragen of een vraagteken in diens bewustzijn moet ervaren vóór recht op hulp. Dat duurde even. Ze  had het immers zelf altijd uitgezocht. Ze krijgt een oudere mannelijk begeleider, omdat een jongere bij haar teveel associaties oproept met seksualiteit en omdat zij altijd in haar innerlijk een latente behoefte gehad heeft aan een vaderfiguur. Deze behoefte wordt nu gehonoreerd, want in de geestelijke wereld is alles bekend. Het spreekt voor zich, dat haar eigen vader niet bepaald een vaderfiguur was.

De gesprekken met haar begeleider zijn op twee doelen gericht, ten eerste dat er in het aardse leven meer bestaat dan materie, macht en seksualiteit, en ten tweede het leed dat zij haar meisjes heeft aangedaan. Nu ze eenmaal over de brug is gekomen, duurt de coachingsperiode slechts een half jaar, met de volgende veranderingen:
  • haar omgeving verandert in een eenvoudige kamer met uitzicht op een zee (de ontspannende werking op een controlfreak)
  • haar voorkomen wordt menselijk, ze verwerft het recht op ledematen en een normale huid
  • ze kan zich vrij bewegen in en rondom haar woning
  • haar pijnen verdwijnen
  • alle geld en sieraden verdwijnen
  • ze krijgt wat fruit, brood en water.
Omdat mevrouw een sterke wil heeft en een sterke persoonlijkheid, wil ze uitgebreid alle gevoelens ervaren van haar slachtoffers. Zo beleeft zij een heel leven van pijn, verdriet en machteloosheid in precies een half jaar. Zij moet ervoor behoed worden om hier niet aan ten gronde te gaan. Het kan voorkomen, dat iemand in zo'n situatie gek wordt, als men gaat ervaren welk leed men heeft veroorzaakt. En dan duurt het hele traject langer. Zij wordt daarvoor dus behoed, maar zij wil steeds meer dan ze eigenlijk kan verdragen. Ze gaat nu snel. Haar spijt en wroeging nemen met de maanden zo toe, dat ze nog maar één ding wil: op duizend manieren rechtzetten wat ze misdaan heeft. Ze kan zo vrij snel ingezet worden in helpende situaties, eerst met begeleiding, later zelfstandig. In de lagere geestenwereld moet ze regelmatig ontzet worden, omdat ze in haar hulp aan jong vrouwen de strijd aangegaan is met demonen. Zij doet dit aanvankelijk in de geestelijke wereld en later vanuit de geestelijke wereld voor aardse persoonlijkheden.

Mevrouw zal een zeer waardevolle en liefdevolle helper in de geestelijke wereld worden en zal ooit overgaan tot een leven van Licht en liefde, hoewel haar verleden nooit helemaal in de vergetelheid zal geraken. Daar zal mevrouw wel voor zorgen.

Wees jullie allen gezegend

Nr. 156