Translate

zondag 10 mei 2015

Wanneer een mens regelmatig mediteert, wordt een geestelijke kapel gebouwd




Mijn God, mag ik U vragen?
Ik merk, dat op elke plek, waar men met een spirituele intentie bij elkaar komt, van kerken tot voormalige winkelpanden met een moslimclubje, dat daar een bijzondere sfeer hangt. Klopt dat?

Mijn zoon, dat klopt.
Iemand gaat regelmatig, dus bij voorbeeld elke week, bidden of mediteren, en doet dat ook trouw, op dezelfde plek, desnoods gewoon in zijn luie fauteuil.
Onmiddellijk bouwt de geestelijke wereld daar een kapel, een energetische constructie, een opening naar de geestelijke wereld, een Gestalt, een geestelijk bouwsel, een verbinding tussen hemel en aarde.
Dit doet de geestelijke wereld met blijdschap, met toevoeging van geestelijke energie, met dankbaarheid. Zelfs al bij één iemand gaat Men aan de slag.

En daar wil Ik nog twee dingen over zeggen:
  • Naarmate meer mensen hier aan meedoen, naarmate de geestelijke voorganger in zo’n bijeenkomst zuiverder is, naarmate de mensen oprechter hiermee bezig zijn, naarmate men dit regelmatiger of uitgebreider doet, des te groter en krachtiger wordt de aldaar gebouwde geestelijke kapel. Dit is een gunst, een genade, een wet van God.
  • En ieder mens, die naar die plek (terug)gaat, zal dit voelen, zal dit ervaren, zal gesteund worden in zijn gerichtheid op het geestelijke. Ieder mens zal op die plek geholpen worden, gerichter en krachtiger te bidden of te mediteren. En iemand die energetisch gevoelig is, zal dat bewust beseffen.
Dit alles is zo, omdat men gearriveerd is op een plek waar een opening naar de geestelijke wereld is geschapen.

Wees jullie allen gezegend

Nr. 274