Translate

zondag 5 mei 2013

De mensheid mag zich gaan voegen naar de natuur (6, Toekomst)



Mijn God, eigenlijk wil ik deze tekst niet op de blog plaatsen.

Het is tijd.

Maar, het is zo erg wat erin verteld wordt.

De waarheid moet gezegd.

Maar ik wil zo graag meewerken aan een boodschap van liefde en verdraagzaamheid.

En kijk Ik met jou niet achter de schermen van het leven? Ik geef ook graag boodschappen van inspiratie en waarheid.

Maar kan een voorspelling zo waar zijn?

Deze  voorspelling behoort tot de meest waarschijnlijke toekomstscenario’s.  Zou deze toelichting jou ontlasten?

Ja, ik voel me dan wel minder verantwoordelijk.

Wie is verantwoordelijk voor deze teksten, Mijn zoon?

U, God U. U bent de Bron. Ik de boodschapper.

Zo zij het.

Maar U zei toch eens tegen mij, dat er bij zo'n 10 % van de blogs ruis bestaat, interpretatie, subjectiviteit van mij? Dus eigenlijk mijn verantwoordelijkheid?

Laat dit dan nu gezegd zijn. Is het zo te doen voor jou, Mijn zoon ?

Ja, beter, dank U.


Zou U iets willen vertellen over de toekomst? Kunt U iets zeggen over wat er nu met de mensheid gebeurt?

De aarde is een wonderschone planeet en de mensheid een bijzonder ras. Maar zoals nu de mensheid volgens planologen groeit van inmiddels zeven naar tien miljard in vijftig jaar zal moeder natuur niet kunnen verdragen. En moeder natuur is zelf een grote autonome persoonlijkheid, die met behulp van de geestelijke wereld in toenemende mate actie zal ondernemen. Want in de natuur werden en worden monoculturen altijd teruggedrongen. En de mensheid is nu een alles vernietigende massale monocultuur geworden. We wachten dus op de correctie.
De mensheid heeft vele ziekten overwonnen, oorlogen grotendeels achter zich gelaten, produceert bijna voldoende voedsel voor steeds meer mensen. Maar dat alles gaat ten koste van de natuur en de leefruimte van dier- en plantensoorten. Een van de instrumenten van moeder natuur bij monoculturen zijn bacteriële en virale epidemieën. Zo zal het zijn.
Teveel mensen leven in een gemakzucht, die voortkomt uit onwetendheid: “het zal mijn tijd wel uitdienen, wat kan ik eraan doen, hier en nu genieten van het leven, ach die paar planten- en diersoorten, ze vinden er wel wat op”.

En intussen lijdt moeder natuur in alle hevigheid.
Wij hebben vertrouwen in de gang van zaken en weten, dat de mensen t.z.t. zullen leren van hun fouten. Zij gaan altijd in hun liefdevolle weg terug naar God, nadat ze tot besef van de waarheden des levens gekomen zijn. Ik zie er niet genoeg dit nu nog op aarde realiseren. Niet veel. De komende overgangstijd zal wel veel mensen wakker schudden. Maar in de geest, niet op aarde. De mensheid is zeer gevoelig voor bacteriële en virale infecties. Ze heeft niet veel aan geestelijke weerbaarheid opgebouwd als de grote uitdagingen voor de mensheid in deze tijd gearriveerd zijn. En geestelijke weerbaarheid en fysieke weerbaarheid zijn broer en zus.

De huidige periode laat een  toename van het verval van de menselijke beschaving zien. De economieën, die gebaseerd zijn op milieuvervuiling en materialisme en luxe, blijven stagneren. De milieuvervuiling, de bevolkingsaantallen, de crisis, de onrust onder bevolkingsgroepen, de protesten en nationale onlusten, alles neemt toe en zal soms escaleren tot niet goed door regeringen te hanteren excessen. Alle verborgenheden zullen openbaar worden. Niets onfatsoenlijks blijft nog geheim. De maatschappelijke beerput wordt helemaal opengedaan. Chaos zal toenemen en een groot appel doen op de mensheid, op de menselijke beschaving, om de zeilen bij te zetten en de moraal hoog te houden. Dat zal het ene land beter lukken dan het andere.
Tegelijkertijd vinden de grote bacteriële en virale epidemieën plaats met veelal dodelijke afloop voor veel mensen. De sterfte zal in sommige landen sterker zijn dan in andere landen. Uiteindelijk sterft in deze periode een aanzienlijk deel van de mensheid.

De volgende periode zal de milieuvervuiling doorgaan ondanks de teruggang van de mensheid. Dit komt door een cumulatief escalerend principe (gevolg van de milieuvervuilende processen van 150 jaar her). Een groot deel van de diersoorten en een aanzienlijk deel van de plantensoorten zal dan uitgestorven zijn.
Er vindt daarna een geleidelijke slowdown plaats van de escalatie in de natuur en in menselijke samenlevingen, men begint met het opruimen en zoveel mogelijk herstellen van de band tussen mens en natuur. Elke vorm van milieuvervuiling en daad tegen de natuur wordt als een van de zwaarste misdaden en als hoogste vormen van strafrecht ingesteld, wereldwijd. In deze jaren slinkt de wereldbevolking verder tot een aantal dat de natuur goed kan hebben.

In de periode daarna zullen de natuur en de mens samen gaan in een harmonieuze toekomst met respect voor de uiterlijke en innerlijke natuur van de mens. Een definitieve integratie van de mens in de natuurlijke leefomgeving zal ontstaan. Strenge wetten en een nieuwe moraal zullen de minste milieuvervuiling of milieudreiging bestraffen. Bedrijven zullen failliet gaan als zij milieuonvriendelijke verpakkingen of onnodige producten produceren etc. De natuur zal een krachtig herstel vertonen met schone lucht, schone wateren en een onverwachte terugkeer van uitgestorven gewaande plantensoorten en incidenteel diersoorten. Aanvankelijk zal men het aantal uitgestorven planten- en diersoorten hoger inschatten. Maar op onverwachte plekken zullen verloren gewaande planten- en diersoorten verschijnen, en dat zal gepaard gaan met veel vreugde onder de mens en respect voor God en de natuur. Het zal wereldnieuws zijn. De vreugd over deze teruggekeerde soorten zal wereldwijd groter zijn dan wat de mensheid in eeuwen genoten heeft aan de natuur.
Terwijl het aantal plantenetende diersoorten belangrijker wordt dan het aantal vleesetende diersoorten, gaat ook de mensheid massaal over tot een vegetarisch menu. Het eten van vlees en vis is inmiddels gevaarlijk en een taboe geworden.

Ik voorzie dus geen Eindtijd, maar een noodzakelijke reinigingsperiode waar de mensheid wijzer en spiritueler uit naar voren zal komen.
Allen zullen worden geholpen tijdens deze periode. De Arts maakt de wonde noodzakelijkerwijs schoon tot herstel van de huid.

Wees jullie allen gezegend  
 

Nr. 163