Translate

zaterdag 7 december 2013

Wees mensen van goede èn sterke wil




Ik ben een boek aan het lezen van Doreen Virtue over omgaan met engelen.
Zij zegt, dat je soms de engelen moet bevelen, niet eens zozeer wat vragen. Daar wordt beter op gereageerd. Ik vind dat niet zo fijn. Zou U daar op in willen gaan?

Doreen Virtue komt uit de Amerikaanse cultuur waar wat primitiever wordt omgegaan met autoriteit dan in Europa. Dus waar in de USA een leidinggevende opdrachten geeft, zonder discussie, wordt in Europa veel meer alles besproken met de medewerkers en uitgelegd wat de bedoeling is. Het gaat dus over de manier waarop wordt gecommuniceerd.
Jij moet zeker geen engelen autoritair gaan bevelen. De geestelijke wereld houdt van respectvolle bejegening. Doen Wij dat immer ook niet naar jullie toe?

Maar, Doreen Virtue raakt wel een zeer belangrijk punt aan. Namelijk de kracht, de wilskracht, de vastberadenheid waarmee mensen dingen doen en daardoor meer bereiken. Eigenlijk zegt ze: wees mensen van goede èn sterke wil.

Toen Christus werd geboren zei de engel tegen de herder: luister, mens van goede wil.

De geestelijk wereld kan beter door mensen heen werken niet alleen van goede wil, maar ook van sterke wil. Mensen zijn dan een krachtiger instrument.
Dus daarom zeg Ik: luister, mensen van goede en sterke wil.

Wanneer je een engel of geest aanroept, wanneer je God om iets bidt, wanneer je je openstelt voor de oplossing van een probleem, dan kan de geestelijke wereld beter reageren op jullie verzoek, beter werken met jullie verzoek, en krachtiger energie aanwenden ter oplossing van een probleem als jullie:
 
  • Je beter concentreren
  • Het meer vastberaden vragen
  • Het met meer overtuiging vragen
  • Het met meer geloof vragen
  • Het met meer hoop vragen
  • Het met meer gevoel vragen
  • Het met meer wilskracht vragen.
Wees jullie daarom als je je wendt tot de geestelijke wereld, zoveel mogelijk mensen van goede wil èn sterke wil.

Intussen zijn alle verstrooide, kwetsbare en verwarde mensen zeer gezegend.
Doreen Virtue zij gezegend.

Wees jullie allen gezegend

Nr. 195