Translate

donderdag 15 december 2011

Over het innerlijk (Tweet van God, 3)


 

"Jullie hebben een geestelijk lichaam, dat moet worden gevoed met aandacht, energie, stimulans. Jullie God en jullie ziel zien dat graag"

Vanaf het moment van jullie ontstaan, vanaf het moment van zwangerschap van jullie moeder, gaat jullie ziel aan het werk.
Want Jullie God, en jullie ziel, Samen, willen vanaf dat ogenblik maar één ding, en dat is dat jullie later, bij jullie fysieke dood, zullen overleven.
Daartoe hebben jullie een voertuig nodig, dat in staat is om zelfstandig en zonder het fysieke lichaam, voort te gaan. Zouden Wij dat niet opbouwen, dan bleef jullie leven beperkt tot alles wat jullie beleven op aarde en zouden jullie na de fysieke dood ophouden te bestaan.

Het is Onze eer te na dat te laten gebeuren.

Wij willen jullie de gelegenheid geven de eeuwigheid te verwerven en zo te groeien van "beest" naar geest, van evolutionair tijdelijk wezen naar eeuwig leven, met alle kansen en mogelijkheden van dien.
Wat een vreugde voor Ons, als jullie de aardse lusten en lasten achter jullie kunnen laten en verwelkomd worden door de geestelijke kosmos.
Wij willen dat, Wij kunnen dat, Wij doen dat.
Zo doen Wij Ons ding.

Als jullie naar een andere stad wilt, stap je in trein of auto.
Als je in de winter naar buiten gaat, doe je een jas aan.
Als je gaat sporten, trek je speciale schoenen aan.
Als je wilt overleven, heb je een geestelijk lichaam nodig.

Hoewel God overal bij is, is het de speciale taak van jullie ziel vanaf de conceptie de haar toegewezen embryo te koesteren en te verzorgen.
De ziel dus bouwt aan dit geestelijk lichaam van jullie, bewaakt het, verzorgt het, doet het groeien en hoopt op medewerking van jullie vanaf de eerste momenten van jullie emotionele ontwikkeling, vanaf het begin van jullie verstandelijke ontwikkeling en vooral vanaf het ogenblik, dat jullie wil zich ontwikkelt.

De menselijke wil. De menselijke vrije wil. Wonderschoon instrument. Gevaarlijk instrument als het verkeerd gericht wordt. Hulpmiddel voor de ziel bij de groei van het geestelijke lichaam.

Jullie medewerking aan dit proces is belangrijk.
Daarom was Mijn derde tweet aan jullie een boodschap namens de ziel:

“Jullie hebben een geestelijk lichaam, dat moet worden gevoed met aandacht, energie, stimulans. Jullie God en jullie ziel zien dat graag”

God vraagt jullie namens jullie ziel om aandacht, energie en stimulans voor het geestelijke lichaam. Ik geef jullie hiertoe enige adviezen:
  • Neem wat tijd voor rust, alleen zijn, stilte
  • Weet, dat jullie een innerlijk hebben
  • Dat innerlijk bestaat uit verborgen gevoelens, intuïtie, fantasie, ideeën, een innerlijke stem, noem maar op
  • Luisteren jullie naar de signalen van jullie innerlijk
  • Wanneer jullie beslissingen moeten nemen, twijfelen, raad nodig hebben, in angst verkeren, opzien tegen iets, zeg dan tegen jezelf: ‘Hallo, is daar iemand?”. Dat lijkt raar, maar God zegt jullie , namens jullie ziel: daar is inderdaad iemand, die brandt van verlangen mee te denken, mee te voelen, rust te geven, raad en helderheid te verschaffen, oplossingen aan te dragen, hulptroepen aan te roepen, ruimte te scheppen, noem maar op
  • Geven jullie Mijn adviezen het voordeel van de twijfel, probeer wat uit, doe eens alsof, wie weet wat voor bewijzen jullie krijgen?

Hoe meer jullie dit doen en hoe bewuster jullie meewerken aan dit proces, hoe mooier het geestelijke lichaam wordt.

Wees jullie allen gezegend

Nr. 39