Translate

zondag 30 oktober 2011

Jullie geven meer aandacht aan de bakker dan aan God



Vassula Ryder hoort van Christus, dat Hij het fijn vindt, als wij, bezoekers van gebedshuizen, na de bijeenkomst nog wat "nablijven". In plaats van gelijk weg te gaan. Is dat zo?

Ja. God is blij met gelovigen, die vroeger komen. Zij laten daardoor makkelijker de beslommeringen van het dagelijks leven achter zich. Zij bereiden zich zo geestelijk en energetisch beter voor op de dienst.
Want werkdruk, spanningen, zorgen, gedachten over van alles kunnen beter weggevloeid zijn, voordat jullie je open stellen voor God.
God is ook erg gelukkig, echt gelukkig, wanneer jullie in het gebedshuis nog wat "nablijven" , omdat jullie zo ook meer profijt hebben van de opgebouwde en in genade gegeven energie en geestelijke krachten.
God voelt Zich soms wat veronachtzaamd door jullie late komst en jullie snelle vertrek.
Jullie geven meer aandacht aan een gesprek bij de bakker, lijkt wel, en zeker meer aandacht aan een sollicitatiegesprek.

Jullie weten niet met wie jullie te maken hebben. God biedt jullie in de gebedshuizen zoveel liefde, zoveel troost, zoveel kracht, zoveel inspiratie, zoveel hulp, en wat laten jullie veel liggen. Het zou fijn zijn, wanneer jullie dat wat respectvoller deden.
Jullie beschermengel zelve, ja de Katholieken hebben hierin een grote waarheid, jullie hebben allen van God een beschermengel gekregen, de trouwe en goede kameraad. De beschermengel zelve telt elke seconde dat een persoonlijkheid langer in het gebedshuis nablijft, elke seconde.

Wees gezegend om jouw vraag. Vertel het jouw medemens. Jullie hebben het allen zo hard nodig.
Maar tot zover de gelovigen, die naar een gebedshuis gaan.
Ik zie je vandaag lopen in het centrum op koopzondag, wat waren de winkels vol, en wat was de kerk leeg, die je bezocht hebt!
Maar dat bewaren We voor een andere blog.

Wees jullie allen gezegend

Nr. 24